Wil je graag personages leren tekenen met begeleiding?

Je kunt mij inschakelen voor individuele begeleiding op maat. Ik beantwoord dan je vragen in een zoomgesprek en ik begeleid je in je creatieve proces. Deze pagina wordt nog aangevuld. Heb je belangstelling voor individuele begeleiding laat het me dan even weten!

Wil je graag personages leren tekenen met begeleiding?

Je kunt mij inschakelen voor individuele begeleiding op maat. Ik beantwoord dan je vragen in een zoomgesprek en ik begeleid je in je creatieve proces. Deze pagina wordt nog aangevuld. Heb je belangstelling voor individuele begeleiding laat het me dan even weten!

illustratie haasjes

Wat is er anders?

We gebruiken de online cursus 'Speels illustreren: Personages Tekenen' als basis. We behandelen zes modules boordevol inspiratie en speelse opdrachten, zodat je alle aspecten oefent van personages tekenen. Je doet dit alleen niet zelfstandig, maar samen met een groep! Ik begeleid je online op dezelfde manier als ik in mijn atelier in Delft zou doen, met feedback en ondersteuning van je creatieve proces.

Cursusprijs € 425

  • 6 maanden begeleid tekenen
  • 12 lessen van 2 uur
  • 2 individuele sessies met de docent
  • Onbeperkte cursustoegang
  • Besloten leeromgeving
  • Samen met maximaal 12 cursisten
  • Betalen in drie termijnen mogelijk

Datum en tijd

Start: 9 september 2024

Tijd: maandag 19.45 – 21.45 uur

Data: 9/23 sept; 7/21 okt; 4/18 nov; 2/16 dec; 6/20 jan; 3/17 feb

Nodig: 1 a 2 uur per week oefentijd en goed internet

Personages tekenen: begeleide cursus

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op! Er is plek voor max. 12 deelnemers.